läsa Biologi Direkt - ny upplaga epub, pdf

läsa Biologi Direkt - ny upplaga epub, pdf

Biologi Direkt - ny upplaga

  • Siffra: 783028089710112
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.8/5 (Votes: 3003)
  • Paperback : 135 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Direktböckerna är helt anpassade till Lgr 11 och har tydlig struktur, lättlästa och levande texter, vackar illustrationer och spännande utmaningar.

Lärobok
Det är tacksamt att undervisa i biologi med allt från häpnadsväckande anpassningar till stamceller i vår egen hjärna. Men biologi kan också vara svårt. Många biologiska förkla-rin-gar kräver speciella fackuttryck som symbios, lysosom, mykorrhiza och anrikning. Sådan ord finns i boken, skolan ska ju också förbereda eleven för fortsatta studier, men vi försöker alltid att på ett enkelt sätt beskriva det ibland svårbegripliga. Biologi Direkt innehåller facit, för att eleverna själva ska kunna kontrollera sina svar.

Innehåll
1. Livets former
2. Samspel
3. Människan
4. Ditt liv
5. Cellen
6. Livets utveckling
7. Bioteknik
8. Ekologi

Lärarhandledning
Lärarhandledningarna till Direktböckerna har allt som behövs, lektion för lektion. De innehåller demonstrationer, laborationer, arbetsblad, kommentarer, riskbedömning, extramaterial, svar, bedömningsmatriser, diagnoser, prov och laborationsprov med rättningamallar och bedömningsstöd utifrån Lgr 11.

Lärarhandlednigarna säljs som nedladdningsbara pdf:er och innehåller mer än 500 sidor vardera.

Ljudfiler i mp3-format
Kan laddas ner kostnadsfritt från hemsida www.sanomautbildning.se

Onlinebok
Direktböckerna finns som onlineböcker. Med en onlinebok har man alltid tillgång till sin lärobok. Allt man behöver är en dator eller surfplatta, en internetuppkoppling och ett personligt lösenord. Man kan jobba i klassrummet, i biblioteket och hemma. När man använder surfplatta laddar man ner boken via appen ""Sanoma Utbildning"". Appen laddas ner gratis från App Store (för iPad) eller Google Play (för Android). Då fungerar den även offline.

Men en onlinebok är inte bara en bok på skärmen, den är mycket mer än så. Eleverna kan göra anteckningar, stryka under viktig text, rita figurer, förstora texter och bilder och få bokens text uppläst.

Relaterade böcker